ДОМА / Вести / Миење на центарот на с. Чолошево

Миење на центарот на с. Чолошево

Денеска (12.04.2019) се миеше центарот на с. Чолошево.


Исто така, проверете

Поставување на сообраќајни знаци (13.06.2019)

По налог на Општина Велес, поставени се сообраќајни знаци на повеќе локации во градот.