ДОМА / Вести / Миење на централните делови на с. Раштани и Башино Село

Миење на централните делови на с. Раштани и Башино Село

Денеска (10.06.2019), по налог на Општина Велес се мијат централните делови на с. Раштани и Башино Село.

Исто така, проверете

Исчистена дива депонија на ул. Димитар Влахов

По налог на Општина Велес, денеска (18.09.2019 година), исчистена е дива депонија на ул. Димитар …