23/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Миење на централните делови на с. Сујаклари, Мамутчево и Отовица

Денес (11.6.2019 година), по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена ги мие централните делови на с. Сујаклари, Мамутчево и Отовица.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.