28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Набавка на градежна машина – ровокопач

1 min read

ЈКП Дервен, денеска (12.04.2019), за потребите на Секторот Водовод при интервенција на водоводни линии, набави градежна машина – мал ровокопач, марка YANMAR SV26, во вредност од 2.185.500,00 денари (без ДДВ). Набавката е извршена со сопствени средства на претпријатието.

Очекуваме употребата на оваа градежна машина да допринесе за поефективно и побрзо извршување на работните активности на службата Водовод.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.