24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

ОГЛАСИ

1 min read
 https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/notices

ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ НА ЈАВНИТЕ НАБАВКИ НА ЈКП ДЕРВЕН ВЕЛЕС:

1. ГО КЛИКНУВАТЕ ПОЛЕТО ПРЕБАРУВАЈ

2. ВО ПОЛЕТО ДОГОВОРЕН ОРГАН ВНЕСУВАТЕ ЈКП ДЕРВЕН ВЕЛЕС

3. ПОТОА КЛИКНУВАТЕ НА ПОЛЕТО ПРЕБАРУВАЈ

СО ТОА ЌЕ ВИ СЕ ПРИКАЖАТ СИТЕ ТЕКОВНИ ОГЛАСИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ НА ЈКП ДЕРВЕН ВЕЛЕС

прочитај повеќе

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.