ДОМА / Вести / Оспособување на одбојкарското игралиште во Градскиот парк

Оспособување на одбојкарското игралиште во Градскиот парк

По барање на корисниците на одбојкарското игралиште во Градскиот парк, ЈКП Дервен изведе машинска обрабока и истото го оспособи за љубителите на овој спорт повторно да можат да го користат.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …