23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Отстранети неколку паднати дрвја по вчерашното невреме

Денеска (03.06.2019), се отстрануваа неколку паднати дрвја по вчерашното невреме на следните локации: парк кај автобуската станица, кај училиштето Благој Кирков, во Долни Дуќани и на ул. Благој Ѓорев.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.