26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Писмо до ЈКП Дервен од задоволни граѓани

Денеска примивме писмо со пофални зборови од страна на група пензионери од Нова населба.

Би сакале срдечно да им се заблагодариме за убавите зборови, со уверување дека ќе продолжиме и понатаму да се трудиме за поквалитетни услуги кон граѓаните. Вашите пофалби се за нас мотивација за поголемо вложување во работата во иднина, а Вашите совети нема да ги занемариме.

Уште еднаш голема благодарност и почит.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.