23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Повик до граѓаните за акцијата: Не валкај – разубави! 10.03.2018

1 min read

Почитувани сограѓани,
Општина Велес Ве поканува масовно да се вклучите во акцијата за чистење на градот
што ќе се одржи на 10-ти март, 2018 година (сабота) со почеток во 9 часот
Собирни пунктови Стар мост, Градски стадион и игралиштето во населбата „Тунел“.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.