28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поправен е фотоволтаичниот систем на градската депонија

На градската депонија поправен е фотоволтаичниот систем за производство на електрична енергија, со што повторно е воспоставено осветлување на депонијата и нормално функционирање на хидрауличната преса за отпадна хартија, картони и полиетиленски материјал.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.