ДОМА / Вести / Поставени жардињери со цвеќе на ул. Благој Ѓорев

Поставени жардињери со цвеќе на ул. Благој Ѓорев

Исто така, проверете

Исчистен кејот на р. Вардар

Согласно Годишната програма за јавна чистота, денеска (31.10.2019 година), исчистен е кејот на реката Вардар …