ДОМА / Вести / Поставени справите за вежбање на ул. Благој Ѓорев

Поставени справите за вежбање на ул. Благој Ѓорев

По налог на Општина Велес, поставени се справи за вежбање на ул. Благој Ѓорев.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …