ДОМА / Вести / Поставување заштитна ограда за отпадоци кај Потокот

Поставување заштитна ограда за отпадоци кај Потокот

По налог на Општина Велес се поставува заштитна ограда за отпадоци на ул. Вера Циривири, кај Потокот.

Исто така, проверете

Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и непрописно оставен отпад на ул. Лазо …