ДОМА / Вести / Поставување заштитна ограда – ул. Ангелко Палашев

Поставување заштитна ограда – ул. Ангелко Палашев

По налог од Општина Велес, поставена е заштитна ограда на ул. Ангелко Палашев.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …