23/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставување на заштитна ограда за контејнерите за смет на ул. Лазо Осмаков

Откако во два наврати контејнерите за смет на ул. Лазо Осмаков беа превртени во вандалски чин од страна на непознати лица, денеска се поставува заштитна ограда за нив.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.