ДОМА / Вести / Поставување на знамиња во пресрет на манифестацијата 56ти Рацинови средби

Поставување на знамиња во пресрет на манифестацијата 56ти Рацинови средби

По налог на Општина Велес, во пресрет на манифестацијата 56ти Рацинови средби поставени се знамиња на јарболи на повеќе локации во градот.

Исто така, проверете

Исчистена дива депонија на ул. Димитар Влахов

По налог на Општина Велес, денеска (18.09.2019 година), исчистена е дива депонија на ул. Димитар …