ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – дел од ул. Љубљанска

Прекин на водоснабдувањето – дел од ул. Љубљанска

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (22.04.2019) од 11:30 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Љубљанска.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …