ДОМА / Некатегоризирано / Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (05.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Васил Ѓоргов од 08:45 часот во времетраење од околу еден час.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Климент Охридски и ул. Славе Петков

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (06.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има …