Завршена реконструкција на нови 200 метри од водоводната линија на ул. Белградска
Млади велешани во акција за почиста околина
Расчистување на обраснато зеленило кај Центарот за деца со посебни потреби
Известување за прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска