ДОМА / Некатегоризирано / Прекин на водоснабдувањето на ул. Климент Охридски и ул. Славе Петков

Прекин на водоснабдувањето на ул. Климент Охридски и ул. Славе Петков

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (06.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Климент Охридски и ул. Славе Петков од 13:00 часот во времетраење од околу еден час.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Љубљанска

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (05.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има …