26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето – с. Горно Оризари

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (25.06.2019 година) ќе има прекин на водоснабдувањето во с. Горно Оризари од 9:00 часот за период од околу два часа.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.