23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска

Поради промена во распоредот на работните активности на Сектор Водовод, ги известуваме жителите на ул. Белградска дека поставувањето на куќните приклучоци на новореконстриураната водоводна линија на ул. Белградска се одложува за утре (21.06.2019 година), кога ќе има прекин на водоснабдувањето на оваа улица од 08:00 часот се до завршување на работата.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.