26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Ѓорев бр. 101 и 103

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.04.2019), од 9:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Ѓорев бр. 101 и 103, се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.