ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Вардарска

Прекин на водоснабдувањето – ул. Вардарска

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (13.06.2019) од 8:15 до 9:15 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Вардарска.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Поради работни активности на водоводна инсталација, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на …