Прекин на водоснабдувањето – ул. Владимир Назор, ул. Кирил и Методиј и ул. Кочо Рацин

Прекин на водоснабдувањето – ул. Владимир Назор, ул. Кирил и Методиј и ул. Кочо Рацин

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (07.06.2019) од 9:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Владимир Назор, ул. Кирил и Методиј и ул. Кочо Рацин, се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.