ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Камка Тоцинова

Прекин на водоснабдувањето – ул. Камка Тоцинова

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (10.06.2019), од 9:00 до 10:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Камка Тоцинова.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето – ул. Владимир Назор, ул. Кирил и Методиј и ул. Кочо Рацин

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (07.06.2019) од 9:30 …