ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Костурска

Прекин на водоснабдувањето – ул. Костурска

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (12.06.2019) од 12.30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Костурска.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето – ул. Владимир Назор, ул. Кирил и Методиј и ул. Кочо Рацин

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (07.06.2019) од 9:30 …