ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Кузман Јосифовски Питу, ул. Караорман и ул. Крушевска

Прекин на водоснабдувањето – ул. Кузман Јосифовски Питу, ул. Караорман и ул. Крушевска

Поради неопходни работни активности за интервенција на водоводна мрежа, денеска (23.04.2019) од 09.45 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Кузман Јосифовски Питу, ул. Караорман и ул. Крушевска.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …