Прекин на водоснабдувањето – ул. Максим Горки

Прекин на водоснабдувањето – ул. Максим Горки

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (17.04.2019) ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Максим Горки од 8:30 часот до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.