ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Методија Андонов -Ченто бр.5

Прекин на водоснабдувањето – ул. Методија Андонов -Ченто бр.5

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (09.04.2019) ќе има краток прекин на водоснабдувањето (од 9:00 до 10:00 часот) во станбената зграда бр. 5 на ул. Методија Андонов – Ченто.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …