ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Орце Мартинов

Прекин на водоснабдувањето – ул. Орце Мартинов

Поради неопходни работни активности на водоводната мрежа, денеска (18.04.2019) во 8:30 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Орце Мартинов.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …