Прекин на водоснабдувањето – ул. Партение Зографски

Прекин на водоснабдувањето – ул. Партение Зографски

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа денеска (06.06.2019) од 9:30 до 11:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски.

Благодариме за разбирањето.