ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Петре Алчев

Прекин на водоснабдувањето – ул. Петре Алчев

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (22.04.2019) од 8:15 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Петре Алчев.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …