Прекин на водоснабдувањето – ул. Сараевска, ул. Ризо Ризов и ул. Даре Џамбаз

Прекин на водоснабдувањето – ул. Сараевска, ул. Ризо Ризов и ул. Даре Џамбаз

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (12.06.2019) од 10.30 до 13.00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Сараевска, ул. Ризо Ризов и ул. Даре Џамбаз.

Благодариме за разбирањето.