ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Стеван Богоев

Прекин на водоснабдувањето – ул. Стеван Богоев

Поради интервенција на водоводна инсталација, денеска (23.04.2019) од 11:00 до 12:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Стеван Богоев.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …