ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Стојан Буридан, ул. Родна Ивева и дел од ул. Димитар Влахов

Прекин на водоснабдувањето – ул. Стојан Буридан, ул. Родна Ивева и дел од ул. Димитар Влахов

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (24.04.2019), во периодот од 8:30 до 11:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Димитар Влахов, ул. Стојан Буридан и ул. Родна Ивева.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов, Самоборска и Орце Мартинов

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (08.05.2019) од 11:00 …