ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Тодор Јанев и ул. Стеван Бобев

Прекин на водоснабдувањето – ул. Тодор Јанев и ул. Стеван Бобев

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (19.04.2019), од 10:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Тодор Јанев и ул. Стеван Бобев.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …