Прекин на водоснабдувањето (02.04.2019)

Прекин на водоснабдувањето (02.04.2019)

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (02.04.2019) во 11:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Солунска, ул. Димче Мирчев и ул. Коле Дрнков.

Благодариме за разбирањето.