ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – 10.04.2019

Прекин на водоснабдувањето – 10.04.2019

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (10.04.2019) од 12:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Стојан Буридан, ул. Родна Ивева и дел од ул. Ганчо Хаџи Панзов, се до отстранување на дефектот.

Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето – ул. Камка Тоцинова

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (10.06.2019), од 9:00 до 10:00 часот ќе има …