ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдување – ул. Вељан Шојлев

Прекин на водоснабдување – ул. Вељан Шојлев

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (25.04.2019) од 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Вељан Шојлев.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов, Самоборска и Орце Мартинов

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (08.05.2019) од 11:00 …