26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Пуштени повторно во функција градските фонтани во Младински парк и кај кружен тек Авона

По налог на Општина Велес, по завршувањето на пролетното чистење пуштени се повторно во функција градските фонтани во Младински парк и кај кружен тек Авона.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.