28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Редовно чистење на летниковците на е. Младост

Поради честата посетеност на е. Младост во текот на летниот период, Сектор Комунална хигиена започна редовно (секој понеделник, среда и сабота) метење на летниковците на брегот од езерото и на летниковците кај пешачките патеки, како и собирање на отпадоците од корпите кои се поставени на овие локации.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.