17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Реконструкција на водоводна линија – ул. Димитар Влахов

Во тек се работни активности за реконструкција на застарена водоводна линија на ул. Димитар Влахов. Градежните работи се при крај и очекуваме реконструкцијата целосно да заврши во текот на следната седмица.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.