ДОМА / Вести / Садење сезонско цвеќе во Младински парк

Садење сезонско цвеќе во Младински парк

По налог на Општина Велес, денеска (12.06.2019) се сади сезонско цвеќе во Младинскиот парк. Цвеќето е обезбедено од страна на Општина Велес.

Исто така, проверете

Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и непрописно оставен отпад на ул. Лазо …