ДОМА / Вести / Садење сезонско цвеќе на ул. Благој Ѓорев

Садење сезонско цвеќе на ул. Благој Ѓорев

Денеска (11.06.2019) се сади сезонско цвеќе долж ул. Благој Ѓорев. Цвеќето е обезбедено од страна Општина Велес.

Исто така, проверете

Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и непрописно оставен отпад на ул. Лазо …