17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Садење цвеќе на парцели кај Македонски пошти

Денеска (10.06.2019) Секторот Паркови и зеленило сади сезонско цвеќе на главната улица, на парцели кај Македонски пошти. Цвеќето е набавено од страна на Локалната самоуправа.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.