23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Свечено пуштен во употреба паркот кај комплекс згради Узус

Во пресрет на 9 Ноември, Денот на ослободувањето на градот Велес, свечено беше пуштен во употреба новоформираниот парк кај комплекс станбени згради УЗУС, изграден согласно Програмата за нови зелени површини на Општина Велес.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.