24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Сеење трева – станбени згради комплекс УЗУС

Во склоп на хортикултурното уредување на јавни површини кај станбените згради од комплекс УЗУС, а во соработка со Општина Велес, денеска (19.04.2019), секторот Паркови и зеленило започнува со сеење на трева.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.