ДОМА / Вести / Систем за наводнување – комплекс Узус

Систем за наводнување – комплекс Узус

Се поставува систем за наводнување на зелените површини кај станбените згради „комплекс Узус“.

Исто така, проверете

Поставување на сообраќајни знаци (13.06.2019)

По налог на Општина Велес, поставени се сообраќајни знаци на повеќе локации во градот.