ДОМА / Вести / Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и непрописно оставен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов.

Исто така, проверете

Исчистен кејот на р. Вардар

Согласно Годишната програма за јавна чистота, денеска (31.10.2019 година), исчистен е кејот на реката Вардар …